Vraciame radosť z rýchlej jazdy ľuďom s postihnutím

Do mesta na nákupy a na vidiek. S nami sa dostanete ďalej

Vďaka nastaviteľnému odpruženiu predných kolies, dostatočne veľkým pneumatikám a odolnej konštrukcii sú elektrické vozíky Rid-e dokonale vybavené na zdolávanie všetkých typov terénu.

Podvozok pozostáva z upraveného mechanického vozíka, ktorý je pripojený k pohonnej jednotke prostredníctvom špeciálneho adaptéra. Vzniká tak kompaktné, stabilné a pohodlné elektrické vozidlo, ktoré dokáže jazdiť rýchlosťou až 70 km/h. Nastavená rýchlosť pre pohyb na ceste je 25 km/h.  Pohodlné profesionálne športové sedadlo britskej výroby sa dá horizontálne nastaviť tak, aby presne vyhovovalo vašim telesným proporciám.

Lákajú vás výlety na dlhšie vzdialenosti a premýšľate, či môžete vozík riadiť? Trojkombináciu Rid-e sme vybavili vysokokapacitnou batériou SAMSUNG 60 V, 37,5 Ah, takže na jedno nabitie batérie spoľahlivo prejdete 150 km.  A vďaka priloženej rýchlonabíjačke môžete batériu úplne dobiť už za 2 hodiny, napríklad v reštaurácii počas obeda. Po odpojení pohonnej jednotky možno podvozok používať ako samostatný mechanický invalidný vozík. 

Elektrovozík s dloiuhým dojezdem Rid-e

Elektrické invalidné vozíky Rid-e zvyšujú pohodlie a bezpečnosť používateľov 

Elektrické invalidné vozíky Rid-e majú ergonomické riadidlá, ktoré umožňujú jednoduché ovládanie rýchlosti a smeru jazdy. Tempomat a integrovaný spätný chod zabezpečujú pohodlie počas jazdy a bezpečnú manipuláciu. Prehľadný displej na ovládacom paneli zobrazuje úroveň nabitia batérie, rýchlosť a prejdenú vzdialenosť. Elektrické vozíky Rid-e sú vybavené všetkými potrebnými bezpečnostnými prvkami, ako je osvetlenie, klaksón, kotúčové brzdy, a môžu sa bezpečne pohybovať v bežnej cestnej premávke. Nemusíte mať vodičské oprávnenie.

BLUETOUCH Rid-e sú skvelou voľbou pre klientov, ktorí hľadajú nielen spoľahlivý dopravný prostriedok na uľahčenie každodenného života, ale chcú opäť zažiť ten skvelý pocit z jazdy s vetrom vo vlasoch.

Elekrický vozík pro dlouhé vzdálenosti Bluetouch Rid-e

A ako to všetko začalo?

Zakladateľ projektu Ivo Kaštan je bývalý profesionálny motocyklový pretekár, deväťnásobný účastník Rallye Dakar na motocykli a držiteľ svetového rýchlostného rekordu na motocykli Monkey z roku 2009. Jeho životným krédom je "Cesta je cieľ...".

 Keď sa Ivo jedného jesenného dňa v roku 2014 viezol na motorke po ceste, stretol pani na bežnom elektrickom vozíku, ktorá sa pohybovala v cestnej premávke rýchlosťou pomalej chôdze. Začal premýšľať o invalidnom vozíku, ktorý by bol rýchly, bezpečný, užitočný a vrátil vietor do tváre ľuďom s postihnutím. Tak sa zrodil prototyp Rid-e.

V polovici roka 2015 už prvý invalidný vozík opustil dielňu a putoval k novému majiteľovi. Odvtedy sme vyrobili stovky kusov.

Spoločnosť BlueTouch sa dlhodobo venuje elektromobilite. Sme odborníci na elektrické skútre s kvalitnými značkovými batériami, s kterými dojďete ďalej. Niektorí z našich zamestnancov sú vášniví motorkári. Sme radi, že môžeme spojiť sily s Ivom Kaštanom a spoločne vybudovať tento užitočný dopravný prostriedok pre hendikepovaných klientov.

Vrátiť radosť z rýchlej jazdy a výrazne zlepšiť mobilitu používateľov elektrických vozíkov je naším poslaním a veľkou radosťou!

Vracet radost z rychlé jízdy a výrazně zlepšovat mobilitu uživatelů elektrických vozíků je i naše poslání a obrovská radost! 

Chceli by ste vyskúšať jedinečný Rid-e a zistiť, aký je úžasný? Napíšte nám na info@bluetouch.cz alebo jednoducho zavolajte na číslo +421 2 333 310 59 a dohodnite si skúšobnú jazdu! 

Je pre vás cieľová suma na zaplatenie jazdy nedostupná? Zavolajte nám. Spoločne nájdeme vhodné riešenie.