Elektrické motocykle sú budúcnosťou úspornej a ekologickej jazdy

Drsňáci a milovníci klasických bicyklov rozhodne nejazdia len na elektrických kolobežkách. Elektrický motocykel Glider je určený presne pre nich. Štýlový chopper, ktorý vás nebude nútiť tankovať drahý benzín.

Elektronický chopper na jazdu alebo výlet

Elektrický chopper BLUETOUCH Glider má nosnosť 200 kg, takže unesie aj poriadneho chlapa. Má dojazd 40 až 70 km v závislosti od aktuálnej teploty, hmotnosti jazdca alebo terénu. Táto vzdialenosť však stačí na dochádzanie do práce alebo kratší výlet.

Pohodlnú jazdu zaručuje dvojité odpruženie, tvarované sedadlo, nášľapy a nastaviteľné riadidlá. Glider sa dodáva aj s prispôsobiteľným držiakom na mobilný telefón, ktorý umožňuje sledovať navigáciu počas jazdy a zároveň nabíjať telefón.

Elektrický motocykel s vlastnou ŠPZ

Maximálna rýchlosť, ktorú chopper dosiahne, je 45 km/h, čím sa podobá výkonnejším elektrickým skútrom. Na rozdiel od nich si však naň môžete dať klasickú registračnú značku, pretože má príslušné certifikáty a homologizácie COC. Na jeho riadenie potrebujete vodičský preukaz AM, A1, A2, A, B, B1. 2000W motor je tichý, ako by ste od elektrobicykla očakávali, a zároveň výkonný.

Jazdíme lacno a ekologicky, ale štýlovo

E-mobilita je dnes trendom, elektrický chopper je dôkazom, že pri nej môžete zostať štýloví. BLUETOUCH Glider sa predáva v štyroch farebných variantoch. Naša obľúbená farba je striebornošedá s hnedým sedlom, ale výber je samozrejme na vás. A kde sa na ňom môžete povoziť a vyskúšať si ho? V našom testovacom centre v Prahe 4, kde má BLUETOUCH svoj showroom. 

Chcete priviezť Glider na Slovensko? Žiadny problém. Doprava po celom Slovensku je bezplatná. Elektrický motocykel si môžete pohodlne zostaviť doma podľa jednoduchého návodu, ktorý od nás dostanete. A potom už len jazdiť s vetrom vo vlasoch! 

Odporúčané výrobky4